دسته بندی : مقالات
مشاهده سخت افزار کامپیوتر یک راه عالی برای درک بهتر اجزای سازنده کامپیوتر شماست. همچنین میتونه به شما در تشخیص هر گونه مشکلی که ممکنه با سیستم خود داشته باشید، کمک کنه. در این مقاله، سخت افزار مورد نیاز برای نرم افزار مدیریت رو بحث خواهیم کرد.
نرم افزار مدیریت نوعی برنامه کامپیوتری است که به کسب و کارها و سازمان ها در مدیریت عملیات خود کمک میکنه. همچنین این نرم افزار میتونه برای مدیریت انواع وظایف از جمله مدیریت ارتباط با مشتری، کنترل موجودی، مدیریت مالی، مدیریت منابع انسانی، مدیریت پروژه و غیره استفاده بشه. از این رو، انتخاب سخت افزار مورد نیاز برای نرم افزار مدیریت ضروری به نظر میرسه. الزامات سخت افزاری برای نرم افزار مدیریت بسته به نوع نرم افزار مورد استفاده و اندازه سازمان متفاوته. به طور کلی، برای انتخاب سخت افزار مورد نیاز برای نرم افزار مدیریت بایستی به قدرت پردازش و حافظه کافی سیستم توجه کنید اگر از نرم افزار برای اسکن یا چاپ اسناد استفاده میکنید، ممکنه به سخت افزار اضافی مانند اسکنر یا چاپگر نیز نیاز داشته باشید.
برای اکثر برنامه های کاربردی نرم افزار مدیریت اولیه، به یک کامپیوتر با حداقل ۴ گیگابایت رم و یک پردازنده Core i3 اینتل یا بالاتر نیاز دارید. اگر از برنامه های پیشرفته تری مثل برنامهریزی و یا سیستم های مدیریت ارتباط با مشتری استفاده میکنید، ممکنه به سخت افزار قدرتمندتری مثل پردازنده Core i7 اینتل یا بالاتر با رم ۸ گیگابایتی یا بیشتر نیاز داشته باشید. پس بسته به اینکه با نرم افزارتون قراره چه کارهایی انجام بدید، سخت افزار مورد نیاز برای نرم افزار مدیریت رو انتخاب کنید. علاوه بر رایانه ای با قدرت پردازش و حافظه کافی، به تجهیزات جانبی دیگری مانند ماوس و صفحه کلید برای وارد کردن داده ها به سیستم و همچنین نمایشگر برای مشاهده اطلاعات روی صفحه نیز نیاز خواهید داشت.
در نهایت، بسته به اینکه سازمان شما چگونه برای دسترسی به داده های خود از مکان های راه دور برنامهریزی میکنه، ممکنه به تجهیزات شبکه اضافی مانند روترها و سوئیچ ها نیز نیاز داشته باشید تا چندین رایانه رو از طریق یک اتصال شبکه به یکدیگر متصل کنید تا بتونید از راه دور به یک سیستم دسترسی داشته باشید.
RAM و CPU دو تا از مهمترین اجزای سخت افزار مورد نیاز برای نرم افزار مدیریت هستند. RAM مخفف Random Access Memory است و برای ذخیره اطلاعاتی که در حال حاضر توسط رایانه استفاده میشه، کاربرد داره. این یک نوع حافظه فرار است، به این معنی که با قطع برق محتویات خودشو از دست میده. معمولاً RAM برای ذخیره داده هایی که نیاز به دسترسی سریع دارند، مانند دستورالعمل های برنامه یا داده هایی که به طور فعال در حال پردازش هستن، استفاده میشه. هر چه رم یک کامپیوتر بیشتر باشه، داده های بیشتری رو میتونه به طور همزمان در آن ذخیره کنه. CPUمسئول اجرای دستورات از برنامه ها و انجام محاسبات است. این اساساً “مغز” رایانه است و تعیین میکنه که وظایف با چه سرعتی میتونن تکمیل بشن. پردازنده ها دارای سرعت ها و معماری های متفاوتی هستند، بنابراین مهمه که یکی رو انتخاب کنید که نیازهای شما رو برآورده کنه. به طور کلی، پردازنده های سریعتر عملکرد بهتری نسبت به پردازنده های کندتر ارائه میدن.
هنگام انتخاب سخت افزار مورد نیاز برای نرم افزار مدیریت باید هر دو مورد نیاز RAM و CPU رو در نظر بگیرید. مقدار RAM مورد نیاز به نوع برنامه ای که در حال اجرا هستید بستگی داره. برخی از برنامه ها ممکنه نسبت به سایرین به رم بیشتری نیاز داشته باشن. به عنوان یک قاعده کلی، اگه قصد دارید چندین برنامه رو به طور همزمان اجرا کنید باید حداقل ۴ گیگابایت رم داشته باشید. برای کارهای اساسی مانند مرور وب یا پردازش کلمه، ۲ گیگابایت کافیه. الزامات CPU به نوع برنامه ای که اجرا میکنید بستگی داره. به طور کلی، یک پردازنده Core i3 اینتل باید برای اکثر کارهای اساسی مانند مرور وب یا پردازش کلمه کافی باشه.
اولین قدم برای مشاهده سخت افزار مورد نیاز برای نرم افزار مدیریت باز کردن کیس کامپیوتر هست. این به شما این امکان رو میده که به تمام اجزای داخلی سیستم خود دسترسی داشته باشید. هنگام انجام این کار، حتماً اقدامات احتیاطی مناسب رو انجام بدید، مثل جدا کردن سیم برق و بستن مچ بند ضد الکتریسیته ساکن. وقتی کیس رو باز کردید، باید بتونید تمام اجزای داخل آن را ببینید.
مرحله بعدی شناسایی هر جزء است. اکثر اجزاء دارای برچسب هایی بر روی آنها هستن، درواقع عملکرد و نوع اجزا رو به شما نشون میده. اگر هیچ برچسبی وجود نداره، میتونید از یک موتور جستجو یا کتاب مرجع برای شناسایی هر جزء بر اساس شکل و اندازه آن استفاده کنید. هنگامی که هر جزء رو شناسایی کردید، شماره مدل و سازنده آن را یادداشت کنید تا در صورت نیاز بتوانید اطلاعات بیشتری درباره آن به صورت آنلاین جستجو کنید.
هنگامی که تمام اجزای سیستم خود را شناسایی کردید، کمی وقت بذارید تا با آنها آشنا بشید. به نحوه ارتباط آنها با یکدیگر و نحوه تعامل آنها با یکدیگر نگاه کنید. این به شما درک بهتری از نحوه عملکرد سیستم شما و آنچه ممکنه باعث بروز مشکلاتی در آینده بشه، رو به شما میده.
در نهایت، اگر اجزایی آسیب دیده یا خراب به نظر میرسن، مهمه که در اسرع وقت آنها را تعویض کنید تا از آسیب بیشتر یا بی ثباتی سیستم جلوگیری شود. بسته به انتخاب سخت افزار مورد نیاز برای نرم افزار مدیریت میتونید قطعات جایگزین رو به صورت آنلاین یا از فروشگاه های لوازم الکترونیکی محلی خریداری کنید.
یادگیری سخت افزار کامپیوتر یک راه عالی برای به دست آوردن درک درستی از نحوه عملکرد سیستم و نوع سخت افزار مورد نیاز برای نرم افزار مدیریت هستش. با صرف زمان برای آشنایی با هر جزء و عملکرد آن، میتونید هر مشکلی رو به سرعت و به راحتی تشخیص بدید بدون اینکه هر بار که مشکلی در سیستم شما پیش میاد، به متخصص مراجعه کنید.
26 November 2019
18 September 2019
10 March 2019
ما را دنبال کنید